Kirsi

Olen Kirsi Hjort, 41-vuotias kätilö, ammattidoula ja kolmen lapsen äiti. Olen toiminut doulana jo vuodesta 2012 ja sertifioituna vuodesta 2013 lähtien. Kätilöksi valmistuin vuonna 2017. Lisäksi olen myös synnytystanssiohjaaja ja erityisesti rakastan opettaa tanssijoille, kuinka he voivat hyödyntää liikettä ja tanssijan kehoa odotusaikana sekä synnytyksessä. Itsekin olen harrastanut tanssia koko elämäni, sydäntä lähinnä ovat itämainen tanssi sekä burleski. Pidän myös tärkeänä odottajan/synnyttäjän/synnyttäneen tuomista tapahtumien keskiöön, siksi rakastan mothers blessing -juhlien sekä sulkuseremonioiden järjestämistä. 

Koulutan itseäni jatkuvasti saadakseni lisää osaamista ja ymmärrystä työskentelyyni. Mm. kesällä 2017 olin Yhdysvalloissa yhden maailman taitavimman kotikätilön luona hakemassa oppia kotisynnytysten saloista. Kätilöopintojen myötä minulla on myös WHO:n imetysohjaajan pätevyys. Olen vuosien 2012-2018 aikana työskennellyt osa-aikaisesti äitiyden erikoisliikkeessä Bebesissä, joten osalle saatan olla sieltä tuttu. Kätilöksi valmistumisen jälkeen olen työskennellyt Naistenklinikan sekä Espoon sairaalan synnytysosastoilla. Lääkkeellisten kivunlievitystaitojen lisäksi osaamiseeni kuuluu laaja repertuaari lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja. Erityisesti olen tottunut käyttämään vyöhyketerapiaa, homeopatiaa, Spinning Babies -tekniikoita, gua sha -kampaa, rebozoa, synnytyslaulua, akupunktiota sekä tietysti tanssia. 

Olen ollut lukuisten synnyttäjien ja perheiden tukena niin koti- kuin sairaalasynnytyksissä. Minulle on tärkeää kunnioittaa jokaisen omaa itsemääräämisoikeutta omaan kehoon ja synnytykseen. Sinä olet kehosi ja synnytyksesi paras asiantuntija. Tehtävänäni on kulkea matkaa kanssasi sekä palvella ja valaa luottamusta uskonpuutevaiheessa ja ihailla upeuttasi. Työskentelytapani on holistinen ja intuitiivinen sekä sinun valintojasi kunnioittava.

Jos kaipaat omaa kätilöä niin ota rohkeasti minuun yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voin olla avuksi.

Lue lisää koulutuksestani ja taustastani