Raskausajan palveluni

Olet jokaisen hemmottelun ansainnut. Sinulla on lupa kukoistaa ja nauttia.


KÄTILÖN SYNNYTYSVALMENNUS

1 tunti • 80 €

Kätilön pitämä synnytysvalmennus, jonka suunnittelen täysin toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta. Voit itse määritellä valmennuksen laajuuden ja keston: 80€/h.


RASKAUDEN SEURANTA

1 tunti 30 min • 100 €

Kätilön tekemä raskauden seuranta. Tapaaminen suunnitellaan äitiysneuvolaoppaan suositusten mukaisesti räätälöiden sinun tarpeisiisi sopiva sisältö. Käynti voi sisältää mm. sikiön sydänäänten kuuntelua, synnytystoivelistan läpikäyntiä, ulkotutkimuksen, verenpaineen mittaamisen jne.


ODOTUSAJAN SHIATSU

1  tunti 80€

1 tunti 30 min • 100 €

Shiatsu on japanilainen hierontaterapia. Hoitomuoto perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsussa painellaan energiakanavia eli meridiaaneja sekä niillä sijaitsevia akupisteitä. Hoidon tavoitteena on sisäisten häiriötilojen korjaaminen, terveyden parantaminen. Shiatsu on hyvin tasapainottava, kehoa harmonisoiva terapiamuoto. Energian lisääntymisen huomaa elinvoiman palautumisena ja ylipäätänsä hyvinvoinnin lisääntymisenä. Hoito tehdään futonilla vaatteiden päältä. Shiatsulla voi hoitaa koko raskauden ajan. Hoito tasapainottaa raskaana olevan kehoa ja ylläpitää terveyttä.


SYNNYTYKSEN 

KÄYNNISTELYHOITO 

SHIATSULLA

2 tuntia 120€

Hoito valmistelee mieltä ja kehoa tulevaa synnytystä ajatellen. Hoito sisältää monia elementtejä, jotka houkuttelevat synnytystä käynnistymään. Keskustelun kätilön kanssa, shiatsua, käynnisteleviä akupisteitä hyödyntäen sekä halutessasi aromaterapiaa, gua shausta ja rebozolla keinuttelua. Tarkoitus on sulatella mielen ja kehon blokit. Voit tulla hoitoon aikaisintaan kun raskausviikko 38 on täyttynyt. Shiatsu on hyvin tasapainottava, kehoa harmonisoiva terapiamuoto. Energian lisääntymisen huomaa elinvoiman palautumisena. Hoito tehdään futonilla vaatteiden päältä.